تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 524
بازدید هفته : 470
بازدید ماه : 3500
بازدید کل : 168836
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
...::::معمای حلنشده چشمان خونبار مرد آمریکایی::::...
پزشکان هنوز موفق نشدهاند یک پاسخ علمی و توجیه پزشکی برای علت جاری شدن خون از چشمها، گوش، بینی و دهان «مایکل اسپن» آمریکایی پیدا کنند.
مایکل اسپن برای نخستین بار در سن 22 سالگی این اتفاق عجیب و بسیار نادر را تجربه کرد به طوری که به دنبال یک سردرد شدید میگرنی، ناگهان قطرات خون از چشمان، گوشها، دهان و بینی وی جاری شد.
از آن زمان به بعد وی دائم با این پدیده مرموز مواجه شده و سردردهای شدید توام با جاری شدن خون از اعضای صورتش ادامه یافته و سبب انزوای اجتماعی وی شده است. با این حال همچنان هیچ توجیه پزشکی برای این پدیده نادر یافت نشده است.
اسپن در خلال یک مصاحبه تصویری گفت: سه نفر دیگر نیز در ایالت «تنسی» به این بیماری عجیب مبتلا هستند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایسنا،یک متخصص اعصاب در «کلینیک کلیولند» پس از آزمایشات فراوان که 4300 دلار هزینه دربرداشت، اعلام کرد که مشکل اسپن یک بیماری ناشناخته است و دلیل و منشا آن مشخص نیست.
«جیمز کریس فلمینگ»، متخصص چشمپزشکی در «انستیتو چشمپزشکی مرکز علوم پزشکی تنسی» در «ممفیس» با اعلام مطالب فوق خاطر نشان کرده که تاکنون شاهد موارد مشابهی از جاری شدن «اشک خون» بوده است.
وی گفت: طی 11 سال تاکنون این پدیده را در بین چهار بیمار خود مشاهده کردهام.
فلمینگ میافزاید: اغلب این بیماران نسبتا جوان بودهاند و به محض رسیدن به سن بزرگسالی میزان خونریزی کاهش یافته و به تدریج محدودتر و در نهایت متوقف شده است.
فلمینگ در ادامه گفت: حتی در صورتی که پزشکان برای کشف علت این عارضه دست به آزمایشات دقیقتر و اکتشافی بزنند این اقدامات قطعا باعث آسیبدیدگی بیشتر چشمها میشود چرا که حتی بکارگیری لولههای مخصوص بسیار ظریف به ضخامت کمتر از یک میلیمتر ممکن است سبب زخم شدن یا باقی ماندن بخشی از لوله در داخل چشم شود و در این صورت مشکل جدیتری دامنگیر بیمار خواهد شد و حتی ممکن است منجر به نابینایی دائمی فرد شود.
نظرات شما عزیزان: